Hmmmm ( NORWEGIAN )

Go down

Hmmmm ( NORWEGIAN )

Post by horselady on Sun Feb 24, 2008 4:04 pm

" En stemme fra øst,
en stemme fra vest,
en stemme fra de fire vinde,
en stemme mod Jerusalem og templet,
en stemme mod brudgomme og brude,
en stemme mod hele folket."

-----------------------
Admin adder:
Gjennom tidene er det mange som har fått navnet Jesus.( det betyr Frelse -eller litt mere som "berger" eller redningsmann)

Mange har skrivet om Jesus,uten å tenke over hva selve opphavet til navnet kommer fra.Her har vi et utdrag fra noen en som hette Jesus,han prang rundt i gatene og ropte dette.

Det er ikke noe som tyder på at det har noe med,christen domen å gjere,men en sinsforvirret person..
(Der levede en person ved navn Jesus, der havde visse paralleller med Jesus af Nazaret, men han levede 35-40 år efter Jesus af Nazaret.)

Men du kan gjerne legge til kommentarer:

horselady

Number of posts : 1
Age : 46
Location : Denmark
Registration date : 2008-02-24

View user profile

Back to top Go down

Ekte Jesus betyder Salve eller frelser

Post by Admin on Tue Feb 26, 2008 9:59 am

Dette er noe mange som kritisere Jesus,men glemmer hva Jesus står for.

At det er mange som har kallet seg Jesus, og mange har studert testamentet etc. for å finne feil.Men dersom man går tilbake til Jesus tid,vil man oppdage at Jesus heter Immanuel..og dem "kallet han" også : Yeshua "Jesus"

De som skrive om falske profeter,og andre personer som heter Jesus,har glemt at dette er oversatt til engelsk.Og har ingen betydning innen Engelsk.Bare et navn.

Der vi kjenner en ved navn : Jesus, som en mann som levde for 2000 år siden.

Å bli som "jesus" eller retter sagt,mota Jesus er at man akspetere at man sermoniellt ikler seg en kappe,salver - seg noe som skal beskytte man mot synder.Dette er litt komplisert å forklare,dersom man mixer en man og Yeshua/Jesus. men de fleste som vet hva Jesus betyr,tenker ikke over det og tilbyr Gud og "jesus" å bli en ledsager i livet.

Ingen kommer til Gud uten gjennom Jesus heter det.Det er ganske logisk,da man tar en besluttelse om å la seg "frelse".
Ellers ville det jo vere dumt/ulogisk å komme til Gud,dersom man ikke er frelst...

De som har opplevd dette på kroppen,vil beskrive eller gi "testimon" på litt ulike måter.Generelt er det en aha opplevelse,der man gjennom "Jesus" vil starte å bygge opp sitt indre.

Dette kan vere å slippe gamle synder som gnager,be om tilgivelse,skape fred blandt familie å venner,.. kort sagt er det å begrave sitt tidlegere liv,mot å komme i gang med et nytt.Da med det mål å forholde seg et relativ syndefritt liv/bedre liv.

Man kan aldri vere syndfri,det er biblen for komplisert til,men man skal ha mulighet til å få tilgivelse.. rydde opp.Dersom man fortsetter å utføre synder,man har fått tilgivelse for vil mulihetene forsvinne etter vert,dersom man bevist fortsetter.. bare for å få tilgivelse.Dette skaper heller ikke fred,men Gud vil gi deg styrke..

Denne bøn beskriver litt hva dette innebærer å mota "Jesus",eller Yeshua.
_________________________________
What to pray:

Dear God, I am a sinner and need forgiveness. I believe that Jesus Christ shed His precious blood and died for my sin. I am willing to turn from sin. I now invite Christ to come into my heart and life as my personal Saviour.
_________________________________
Så enkelt kan det gjeres.. men det krever overbevisning.

Som dere ser er dette litt sammen blanding av ord som Jesus,Christ,saviour, men dersom du tenker over betydningen,vil det vere litt enklere å kunne tro på dette.Det er mange som tror på Gud,men er mere skeptiske til Jesus.. Men om du tror på Gud,vil en renselse/salvelse/tro på dette( eller som man i dag sier det "Jesus" ) vere en måte å få start opp på nytt.Og der er ingen andre Guder,Jesus( immanuel) var egenglig Gud som gjennom menneske,vandret på jorden.Det er en og samme Gud.

De som har opplevd styrken i Gud,tviler aldri mere.Men å kunne forstå hva Gud vil med deg,vil for mange vere vanskelig å forstå.De kan se det morsomme i ting,og bortforklare hendelser som : tilfeldigheter.

Men det er ofte lang veg å gå,når man vil mota frelse.Man må vere bestemt,og ikke vere påvirkelig av hva andre meiner..Det er bare din egen beslutning,og overbevisning.

Husk også at de som hater Gud,tror jo også at han eksistere:)

Gud velsigne deg

Admin
Legg gjerne igjen kommentarer:
avatar
Admin
Admin

Number of posts : 250
Age : 57
Location : Denmark
Job/hobbies : Fishing,and "fishing",make peace,help ppl.
Humor : yes,all different.Dont worry just tell..
Registration date : 2007-12-30

View user profile http://www.forumportalen.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum