"KÆRLIGHEDENS EVANGELIST" Danish- ( meeting in

Go down

"KÆRLIGHEDENS EVANGELIST" Danish- ( meeting in

Post by Admin on Sun Jan 13, 2008 4:47 pm

Er du ikke kristen ennå?
skulle du gå rundt å ha mange forsjellige unnskyldniger for å ikke gå i kirken,men kunne tenkt deg å stikke litt ofter innom.Hva da med en dropp inn der Jens Peder taler.

Han er kent inden for landets grænser,da han bruger meget af sin tid på at besøge menigheder over hele landet i alle størrelser og fra vidt forskellige samfund.Denne funktionen har med årene give han tilnavnet

"KÆRLIGHEDENS EVANGELIST"

Jens P.P er en stor opmuntrer,hyrde og rådgiver der har været en stor støtte for mange.Udover sit fokus på Guds faderhjerte,nåde og kærlighet har han mest af alt en brendeende nød for forsoning mellem Guds folk,hvilket derfor også ofte er en central del av hans budskab.

Det er et privilegium at få besøg av Jesns P.,kom selv og benyt anledningen til at tage med venner og famile med.

En mere ærlig å oppriktig taler skal du lete lenge etter.Han kommer på Lørdag den 19 kl. 15.00- 19.00 Januar til Jyderup Kristent Center ( solvænget 6) lett å finne frem..Rett fram om du kjører gjennom centrum,forbi jernbane stationen.. lige ut.. med kiosken på din venstre hånd og noen 100 meter lenger fremme til høgre.

Dette er en unik unnskylning for å ta første tur til denne kirken.Liker du å høre på noen som taler,vil Jens Peder ikke skuffe deg!

Skulle du ha tips om andre steder eller kan du fortelle noe fra hannes taler,profetier,etc. er det bare å trykke reply og skrive i vej.

Eller du vil vite mere om Jens Peder Pedersen.. så bare spør her.
avatar
Admin
Admin

Number of posts : 250
Age : 57
Location : Denmark
Job/hobbies : Fishing,and "fishing",make peace,help ppl.
Humor : yes,all different.Dont worry just tell..
Registration date : 2007-12-30

View user profile http://www.forumportalen.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum